Skydesportens Dag 2021

Skydesportens Dag 2021


Skydesportens Dag 2021 i Ramløse Skytteforening 


Lørdag den 16. oktober 2021   kl. 10.00 – 15.00


Gammel Præstevej  2 Ramløse 3200 Ramløse ( Ramløse Skole ) 


Skydesportens Dag 


Tilbyde minimum 15 gratis skud til besøgende
give en grundig instruktion
stille med en vært til at tage imod og mindst én instruktør per to skytter tilbyde medlemskab eller introforløb



kan du opleve stemningen på skydebanen og få en smagsprøve på, hvad det vil sige at skyde med riffel eller pistol. I år har nogle foreninger også bueskydning og airsoft på paletten.

Det er gratis at deltage i Skydesportens Dag, der står instruktører klar til at hjælpe dig, dine venner og familie, og din lokale skytteforening stiller alt udstyr til rådighed. Det eneste, du skal gøre, er at medbringe billed-id eller sygesikringskort sammen med et andet id-kort.


Ro, koncentration, spænding

Det er ikke svært at ramme midten på en skydeskive - men det er svært at gøre det hver gang. Skal det lykkes, kræver det fokus, koncentration og ro i kroppen og mental balance. Heldigvis gør træning, at du bliver bedre til netop det, samtidig med at dine skud kommer tættere og tættere på midten.

De første mange gange, du kommer på en skydebane, vil du have en instruktør med dig, som både lærer dig at skyde og om sikkerheden i sporten. For den tager vi - selvfølgelig - meget seriøst. Der er nogle klare regler, som gælder for alle på en skydebane. Blandt andet skal alle, der vil prøve at skyde til Skydesportens Dag, kunne fremvise et billede id-kort eller et sygesikringskort sammen med et andet id-kort for at deltage.


Vil du vide mere om sikkerhedsbestemmelser, så læs her.



Skydning: En idræt du kan dyrke med dine børn


Mere info kontakt : Sven Marquar 27210609 eller formand@ramlose-skf.dk