Om

OM OS


Ramløse Skytteforening er Idrætsforeningens ældste afdeling. Det er der ingen mystik i, eftersom skytterne startede det hele med deres aktiviteter i februar 1879 som ”26de Skyttekreds”, og dermed grundlaget for de andre afdelinger. Så her i 2017 har man holdt sporten i gang i 138 år, og fortsætter – Oldefar er ”Still Going Strong”!


Aktiviteter.

Skytternes aktiviteter deles op i to sæsoner for baneskydningen. I vinterhalvåret i kælderen under Ramløse Skole – blok 6, med nedgang ved den høje skorsten, Her råder foreningen over 22 15-meter skydebaner til brug for både gevær- og pistolskytte. Her træner skytter i alle aldre og af begge køn.

I sommerhalvåret indtages foreningens skydebane på Ellemosevej 63. Der er et hus, som rummer opholdsrum, køkken og ikke mindst ti 50-meter og fire 200-meter skydebane.


Nu er ikke kun træning.

Træningen er ikke kun for fornøjelsens skyld. Der konkurreres på mange niveauer i forskellige sammenhænge mod andre skytteforeninger i rundt omkring. Mange af de opnåede resultater gør skytterne fortjent i at deltage i Landsmestersker o.l. rundt i landet, hvor deltagerne fra Ramløse Skytteforening gør sig godt gældende.


Geværterrænskydning.

Som navnet antyder foregår det ude i terrænet. En speciel skydedeciplin i et stort lukket område med mål på ukendte afstande, Her har Ramløse gennem mange år været toneangivende på amts- og landsplan. Der er flere skytter, som har deltaget i Nordiske sammenhænge. Joh! Foreningen kan godt gør sig gældende.


Sikkerhed, sikkerhed og sikkerhed.

Ledere og instruktører søger for den størst mulig sikkerhed på banerne. Våben og ammunition er opbevaret under lovpligtige forhold i bokse med tilsluttet alarmer. Sikkerhed er nøgleord.

i Ramløse Skytteforening

LEDERSKAB