Skydesportens Dag 2023

Kom til Skydesportens Dag i Ramløse SkytteforeningEr du frisk på at udfordre dig selv og prøve noget helt nyt og anderledes i ferien? Så er Skydesportens Dag lørdag den 14. oktober lige noget for dig - og for resten af familien.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at gå til skydning? Er du overbevist om, at du sagtens kan ramme plet?  Og kunne du godt tænke dig at prøve at skyde? Så kig forbi og afprøv dine evner som skytte, når Ramløse Skytteforening og stribevis af andre skytteforeninger over hele landet, slår dørene op til Skydesportens Dag lørdag den 14. oktober 2023.

Skydesportens Dag er et gratis event i forbindelse med Danmarks Motionsuge, hvor hele familien kan være med og få en spændende oplevelse på skydebanen. Foreningen holder åbent hus fra kl. 10-15, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og prøve at skyde med riffel eller pistol. Foreningens dygtige instruktører står klar til at tage imod gæsterne og introducere dem til skydesport, lære dem om grundlæggende skydeteknikker og sikkerhed på skydebanen og selvfølgelig om, hvordan du håndterer og affyrer et våben.

Skydning er for hele familien
Skydesportens Dag er et landsdækkende event, som DGI Skydning og de lokale skytteforeninger arrangerer og afholder i fællesskab. ”Vi vil gerne vise alt det, som skydesport kan tilbyde på tværs af generationer. Det er en anderledes og udfordrende idræt, som hele familien kan være sammen om og få supergode fælles oplevelser med”, fortæller Jakob Nielsen, der er konsulent i DGI Skydning. 

Skydning handler om ro, fokus og koncentration
”Er du en erfaren og dygtig skytte, når du gamer, er Skydesportens Dag en mulighed for at afprøve dine evner i den virkelige verden. Her er det at affyre et skud også forbundet med spænding og adrenalin, og du vil opleve, at det kræver mindst lige så megen koncentration, træning, fokus og mentalt overskud i virkeligheden som i spillenes verden, hvis du vil lave det perfekte skud hver gang. Det giver super god træning i at holde hovedet koldt og hænderne i ro, når det virkelig gælder”, understreger Jakob Nielsen.

Husk id - for sikkerhedens skyld
Sikkerhed har første prioritet til Skydesportens Dag, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde. Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

For yderligere oplysninger kontakt:

kontaktperson : Ramløse Skytteforening  Sven Marquar  telefon 27210609