Gratis Prøveskydning

                                     Plet skud fra Ramløse-skfPRØVESKYDNING I RAMLØSE SKYTTEFORENING
Vil du være skarp til at finde ro? Riffelskydning, pistolskydning udfordrer din koncentration og styrker dit fokus.

Skydning er en idræt, som udfordrer koncentration, præcision og ro. Samtidig er skydning også en idræt med masser af action, der sætter dine evner til at præstere under tidspres på en prøve. Og så er skydning ikke mindst en idræt for hele familien, som I kan dyrke sammen uanset alder.

Skydning i Ramløse Skytteforening tilbyder udfordringer inden for riffelskydning,pistolskydning. Uanset, hvad du vælger, vil du opleve, at skydning udfordrer din evne til at fokusere.

Er du til riffelskydning, er der et væld af discipliner at kaste dig ud i. Lige fra 15 meter indendørs om vinteren og 50, 200 meter om sommeren. Er du mere til en tur i det fri, enten i gang eller løb, er terrænskydning lige noget for dig.

Er du til pistolskydning, er der også mange discipliner og forskellige våbentyper at skyde med. Lige fra 15 meter indendørs om vinteren og på 25 meter om sommeren. Også på pistol har du mulighed for at komme ud i det fri og skyde i terræn.


Vil du - eller hele din familie - have nye udfordringer og gode oplevelser? Så klik dig videre til vores mange tilbud herunder og find aktuellestævnerogforeningermed muligheder for træning.

Ramløse Skytteforening  50m & 200m Baner

 

Ellemosevej 63

Ramløse

3200 Ramløse   


Ramløse Skytteforening 15m Bane


Frederiksværkvej 109

Ramløse

3200 Ramløse